Denní horoskop PANNY na 8. 7. 2022

Panna 8. 7. 2022

Jděte si pro zlato, Panno. Nespokojte se s ničím menším. Na vaší straně je expanzivní energie, která vás vybízí k prosperitě v každém aspektu vašeho života. Převezměte kontrolu nad situací a jednejte podle svých emocí. Nezdržujte se něčeho, protože si myslíte, že to někomu ublíží. Ostatní lidé se o sebe dokážou postarat sami. Vy jste zodpovědní sami za sebe. Udělejte to, co je nejlepší pro vaše blaho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zažijete jedinečný milostný zážitek s dnešními intenzivními astrálními energiemi. Pokud se vám podaří sejít se s dalšími lidmi, určitě pozvěte ty, kteří vás fascinují a které byste rádi poznali důvěrněji. Zejména jedna osoba se může ukázat jako příliš fascinující na to, abyste ji minuli. Určitě budete chtít odhalit některá její tajemství.

Práce

Lidé, s nimiž pracujete, vás dnes budou snadno frustrovat nedostatkem spolupráce. Obvykle jste to vy, kdo pomáhá lidi stmelovat, ale dnes se můžete přetrhnout a nic. Nezralý přístup druhých lidí je pro vás příliš velký sousto.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás má povzbudit v hledání pravdy. Je to jako hollywoodská hvězda, která s dokonalostí a grácií plní přání režiséra a vytváří něco vznešeného. Jinými slovy, hrajte své fantazie! Nezapomeňte, že abyste to mohli úspěšně provést, musíte plánovat. Skvělou věcí, kterou je třeba naplánovat, jsou jídla, která budete jíst v průběhu týdne. Naplánujte si je všechna (nebo až na pět dní) na začátku každého týdne. Budete mít obrovské výhody: fyzické, emocionální i finanční.

Přečtěte si také