Denní horoskop PANNY na 9. 3. 2023

Panna 9. 3. 2023

Všechny znalosti světa se v den, jako je ten dnešní, nevyrovnají emocionální energii, která je ve vzduchu, Panno. Můžete se nechat unést do mystické říše, kde pocity převáží nad fakty. Opusťte na chvíli realitu a osvoboďte se od hektického tempa každodenního života. Dnes vás to silně táhne do říše fantazie, tak se tam klidně vydejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet je příjemným znamením pro první rande s někým výjimečným. Aby však byl večer skutečně dokonalý, oblékněte si oblečení, které bude obsahovat výrazné barvy a bude o vás vypovídat jedinečně. Nesouhlaste se svým protějškem ve všem, buďte věrní sami sobě a pohádejte se, pokud si myslíte, že by to mělo smysl. Váš přítel si vás za to bude mnohem více vážit.

Práce

Obraťte se na jiné lidi, aby vám poradili s technickým zařízením, o kterém nic nevíte. Hodiny strávené hledáním v návodu k obsluze budou ztrátou času. Obraťte se na ostatní, aby vám poskytli potřebnou podporu. Odpověď je jednodušší, než si myslíte.

Peníze

Tento týden vstupujete do společenského víru ve velkém stylu. Trochu vystupujete ze své ulity a začínáte si být jistější ve způsobu, jakým sdělujete své myšlenky. To je skvělé pro přilákání významných lidí do svého života a pozitivní pro prosazování svých snů. Ujistěte se, že máte zaplacené dluhy. Pokud něco zůstane skryto, mohly by nastat potíže.

Zdraví

Možná konečně dojdete k odhalení, které vám dosud unikalo. Vaše záměry a činy se spojují s vyjádřením vašich myšlenek. Pokud je vaše touha pomáhat druhým silná, ale potřebujete pomoc s jejím vyjádřením, poraďte se s někým, koho si vážíte. Vyjádřením svých myšlenek je přiblížíte realitě, o kterou se můžete podělit s ostatními. Často pomáhá dlouhá procházka, abyste si dodali odvahu.

Přečtěte si také