Denní horoskop PANNY na 9. 5. 2023

Panna 9. 5. 2023

Dnes se obraťte o radu na starší osobnosti, Panny. Vyhledejte radu rodičů nebo prarodičů v záležitostech, které jsou vám blízké. Vztahy se staršími lidmi budou pravděpodobně probíhat obzvláště dobře a vy zjistíte, že můžete prolomit bariéry, které mezi vámi a určitým členem rodiny mohly existovat. Vynaložte vědomé úsilí, abyste urovnali případné rozpory mezi svými nejbližšími příbuznými.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vás povzbuzuje k tomu, abyste se na svůj současný milostný zájem nedívali stále stejně unaveně a opotřebovaně. Vneste do vztahu opět trochu kouzla, a pokud je to nutné, nasaďte si růžové brýle na tak dlouho, aby do vašeho soužití proniklo trochu smíchu a zábavy. Pokud je to možné, domluvte se na společném jídle nebo procházce za svitu měsíce a podpořte tak upřímnou romantiku.

Práce

Kolem sebe máte silné opory. Existují vodící světla, která vám pomáhají ukazovat cestu. Využijte tyto lidi a zdroje a dostanete se dopředu. Nacházíte se ve výchozím bodě. Vyčistěte svůj stůl od odpadků a začněte něco nového.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás podněcuje k tomu, abyste se zaměřili na něco fyzického a skutečného. Jedním ze způsobů, jak to vyjádřit, je začít brát vážně své fyzické zdraví. Stále hledáte výmluvy, místo abyste se věnovali pravidelnému pohybu, který vaše tělo vyžaduje? Pijete dostatek vody, abyste byli neustále hydratovaní? Vyhledáváte zdravé potraviny, když jdete nakupovat? Zdravé návyky si můžete vytvořit během tohoto tranzitu.

Přečtěte si také