Denní horoskop PANNY na 9. 6. 2023

Panna 9. 6. 2023

Dejte si pozor na to, abyste se nenechali pohánět tak silně, že nebudete brát v úvahu měnící se prostředí, Panny. Od doby, kdy jste se poprvé vydali na tuto misi, se situace pravděpodobně dost změnila. Možná jste si sbalili věci na sluníčko a najednou to vypadá na déšť. Odložte sluneční brýle a vytáhněte deštník. Je důležité, abyste se přizpůsobili nečekaným změnám.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nenechte se dnes vést špatným směrem intenzivní souhrou planetárních energií. Pokud právě začínáte nový vztah s někým, o kom toho víte jen velmi málo, pak můžete zjistit, že on není tak docela tím, co jste očekávali, a možná ani vy nejste tím, co očekával on. Možná bude nejlepší být k sobě upřímní a upravit způsob, jakým se k sobě chováte.

Práce

Napište své nápady na papír, místo abyste je nechali vyletět opačným směrem, než přišly. Ujistěte se, že se nejedná o kus papíru, který bude brzy omylem vyhozen do koše. Vaše nápady jsou dobré  využijte dnešní den k jejich uspořádání.

Peníze

Tento týden se aspekty týkají vašeho domu institucí, minulých životů a karmy. Vesmír říká, že co do své práce a peněz vložíte, to také dostanete. Pokud jste byli laxní v plánování důchodu nebo spoření obecně, je tento týden vhodný k tomu, abyste naslouchali své intuici a dali se do toho.

Zdraví

Astrální energie dne zdůrazňuje vaši proměnlivou povahu. Klíčem k úspěchu je udržet si rovnováhu, když přijímáte všechny výzvy, které vám život přináší. Víte, že o vaši citlivou povahu je třeba obzvlášť dobře pečovat v období stresu. Dělejte to, co máte nejraději. Udělejte si čas, lehněte si, poslouchejte hudbu, kterou máte rádi, a nechte se unášet svou fantazií.

Přečtěte si také