Denní horoskop PANNY na 9. 7. 2022

Panna 9. 7. 2022

Dnešní silné astrální jevy vás povzbudí k tomu, abyste rozvíjeli své vizionářské schopnosti, Panny, bez ohledu na to, co dnes děláte. Patříte k těm vzácným lidem, kteří dokáží dříve než ostatní vycítit změny, k nimž ve světě dojde. Nechte se těmito pocity povzbudit. Využijte je k tomu, abyste věřili v zítřek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současným astrálním energiím budou velmi úspěšné všechny druhy společenských akcí. Romantika je slibná, ale nepříliš vášnivá, což pro vás vlastně není žádný problém, protože raději berete věci na lehkou váhu, dokud si nejste jisti, že děláte správné rozhodnutí. Někdo, koho potkáte, bude mít všechny vlastnosti, které obdivujete, a vy máte spoustu času na to, abyste ho poznali.

Práce

Věnujte pozornost e-mailům, které se vám dnes objeví ve schránce. Vynaložte zvýšené úsilí, abyste odpovídali na telefonické zprávy a písemné dotazy. Prostřednictvím jednoho z těchto médií k vám přijde důležitá informace. Nechcete si ji nechat ujít.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Dnešní energie v nás může vyvolat pocit osamělosti a deprese. Strach, že nedokážeme dosáhnout toho, co potřebujeme, roste, když jsme izolovaní. Pokud jste ve finanční situaci a můžete si najmout osobního trenéra - třeba i na krátkou dobu - může vám prospět zkušenost sdílení břemene při získávání lepší kondice, pokud je to možné. Právě díky pokračujícímu vztahu s ostatními se nám podaří projít tunelem a vyjít na druhé straně, odkud je nádherný výhled. Věřte mi!

Přečtěte si také