Denní horoskop RAKA na 1. 5. 2022

Rak 1. 5. 2022

Raci, dnes můžete očekávat dobré finanční zprávy. Vaše mysl se bude řítit mílovými kroky, protože budete vymýšlet, jak peníze utratit. Pokud si nedáte pozor, utratíte peníze ještě předtím, než bude šek proplacen! Proč si prostředky nerozdělit na polovinu? Polovinu můžete investovat do dlouhodobé investice s nízkým rizikem a druhá polovina může být vaše zábava, se kterou můžete naložit, jak se vám zlíbí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dojmy se spojují a vytvářejí zajímavou dynamiku díky současnému planetárnímu uspořádání. Možná si myslíte, že znáte osobu, která je vám nejbližší, ale dnes budete překvapeni, když uvidíte, že se vynořuje její zcela nová tvář, jako měsíc zpoza mraků. To vás také zcela fascinuje, protože tak sladké, něžné, romantické a neodolatelné jste je ještě neviděli.

Práce

Ve vesmíru dnes dochází k významnému posunu, který znamená nový začátek ve vaší komunikaci s ostatními. V příštích dvou týdnech si s lidmi upřímně a realisticky vyříkejte své záležitosti. Překonejte zbytečnosti, abyste mohli diskutovat o skutečných problémech.

Peníze

Aktivita v oblasti dědictví a dluhů v tomto týdnu ukazuje, že je možné, že se nyní ocitnete na straně příjemce jednoho nebo druhého. Jedno samozřejmě nemůžete ovlivnit. Pokud však zjistíte, že potřebujete vložit více energie do plánu splácení dluhů, vesmír vám může pomoci získat v této oblasti větší zodpovědnost. Usmívejte se. Je to stále lepší a lepší.

Zdraví

Rozhodnutí, která děláte každý den, nakonec určují cestu, kterou se vydáte, tak proč trochu nezpomalit? Není nutné, abyste se úplně zastavili, takže nemiřte na gauč! Ale bylo by dobré vyčistit si hlavu od přebytečného nepořádku (tj. zdánlivě velkých hrozících problémů, které jsou ve skutečnosti, jakmile získáte trochu nadhledu, detaily). Dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivní meditace. Zkuste se třikrát týdně věnovat józe nebo alespoň hlubokým dechovým cvičením. Všimnete si, že ta velká rozhodnutí jako by se sama od sebe vyřešila, jakoby mávnutím kouzelného proutku.

Přečtěte si také