Denní horoskop RAKA na 10. 1. 2023

Rak 10. 1. 2023

Koupili jste si nové vybavení do domácnosti, Raci? Může to být nový počítač, nejmodernější zábavní systém nebo třeba nový spotřebič. Vy i ostatní členové vaší domácnosti možná strávíte většinu dne tím, že se s ním budete učit zacházet, ačkoli se to může zdát poměrně obtížné. Seberte si odvahu! Vypadá to složitěji, než to ve skutečnosti je. Zkoušejte to dál a nezapomeňte se bavit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes na svém partnerovi (současném nebo budoucím) objevíte něco, čeho jste si dříve nevážili. Planetární konjunkce vytváří situaci, v níž se jasně projeví všechny dobré stránky vztahu a možná i několik ne tak dobrých. Zároveň však dostanete příležitost sdílet se od srdce a vaše vzájemná láska vám pomůže překonat případné skutečné problémy.

Práce

Jste dnes ve velmi těžké situaci a zdá se, že čím více se snažíte osvobodit, tím pevněji jste ke své situaci připoutáni. Možná byste měli zvážit nový přístup, protože je jasné, že ten starý nefunguje.

Peníze

Tento týden je věnován kariéře a autoritám. Vzhledem k tomu, že se v této oblasti vašeho života odehrává tolik soustředěných akcí, možná nebudete mít čas na nic jiného. Ale díky přikývnutí na minulé životy, karmu a sny dostáváte božské vedení, jak se posunout směrem ke svým cílům. Pozorně naslouchejte. Děje se toho tolik, že možná nebudete moci spát!

Zdraví

Vaše citlivost na otázky týkající se zdraví je zakořeněna ve vaší povaze. Je to povaha, která je zakořeněná v činnosti a vnímavosti. Když je vaše zdraví ohroženo, máte sklon k depresím. Proto berte otázky cvičení, odpočinku a výživné stravy vážně  udělejte si z nich priority bez ohledu na to, kde jste a co děláte. Vaše citlivá povaha je závislá na péči a stálé pozornosti.

Přečtěte si také