Denní horoskop RAKA na 10. 5. 2023

Rak 10. 5. 2023

Pokud jste přemýšleli o tom, že napíšete román nebo se začnete věnovat olejomalbě, dnes je ten správný den začít. Žádné výmluvy. Máte stejný talent jako kdokoli jiný, tak proč ho nevyužít? Možná vám pomůže, když se přihlásíte do skupiny spisovatelů nebo do malířské dílny, už jen proto, abyste mohli začít a udržet si motivaci. Připojte se k podpůrné skupině pro umělce. Ti vám budou rozumět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat přání natrvalo se schovat do své ulity. Možná si však budete muset promluvit s někým blízkým, kdo vám právě teď leží v žaludku. Než v sobě skrývat ublíženost a zášť, je mnohem lepší začít něco říkat, i kdyby to mělo být jen oznámení, že nejste spokojeni. Zlepšení vašeho vztahu bude brzy následovat.

Práce

Soupeř, kterému budete čelit, bude tvrdší, než si myslíte. Vaše obvyklé metody, jak někoho získat na svou stranu nebo přesvědčit o své pravdě, nebudou fungovat tak snadno jako obvykle. Ostatní pravděpodobně neustoupí.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si nepůjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Toto období je skvělé pro speciální domácí projekty, zejména proto, že navzdory své lásce ke kráse a pořádku můžete snadno zanedbávat materiální svět. Považujte své tělo za součást svého fyzického prostředí, a když vás úsilí o vylepšení domácnosti unaví, dejte si pauzu a jděte si ven zacvičit. Pozornost věnovaná různým úrovním vaší hmotné říše zvyšuje vaše vědomí pod vedením planetární sestavy.

Přečtěte si také