Denní horoskop RAKA na 10. 6. 2022

Rak 10. 6. 2022

Vaše sebevědomí bude dnes poměrně vysoké, Raku, a možná pocítíte, že vám po celý den pomáhá extra oheň. Ujměte se vedení projektů, které se zdánlivě nikam neposouvají. Pokud chcete, aby byla práce odvedena správně, možná ji budete muset udělat sami. Nestyďte se. Nastal čas postavit se na vlastní nohy a využít svůj talent a dovednosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte možnost uspořádat malé setkání, udělejte z něj romantickou událost, protože planetární energie budou přítomné povzbuzovat k flirtování a hvězdnému veselí, jak jen to půjde. Udělejte si z jídla co nejsmyslnější zážitek. Pokud hledáte lásku, ale nejste schopni trávit mnoho času na veřejnosti, existuje spousta způsobů, jak se bavit online.

Práce

Jste připraveni postoupit ve svém současném zaměstnání, ale zdá se, že vás lidé kolem vás nějakým způsobem brzdí. Možná jste v týmu s jinými lidmi, kteří prostě nepracují stejně jako vy. Neváhejte požádat o přeložení.

Peníze

Aktivita ve vašem domě skupin a politiků vás vybízí, abyste se přestali schovávat za e-maily a textové zprávy a vyřizovali obchodní záležitosti. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste nějak pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Současná astrální konfigurace vám dává další sílu k tomu, abyste se podívali dovnitř a zhodnotili své zdravotní návyky a zjistili, zda vám slouží, nebo ne. Zaujměte postoj zkoumání, ale pozastavte se nad odsuzováním. Co vaše strava potřebuje, aby se zlepšila vaše celková pohoda? Velké množství pitné vody? Více čerstvého ovoce a zeleniny? Více minerálů, více vitamínů? Naslouchejte tomu, co se vám vaše tělo snaží sdělit. V poznání je síla!

Přečtěte si také