Denní horoskop RAKA na 10. 8. 2022

Rak 10. 8. 2022

To, že všichni ostatní chodí po špičkách, neznamená, že vy musíte taky, Raku. Váš optimistický duch bude kvůli dramatům kolem vás vítanější než obvykle. Dávejte si pozor, abyste se nedostali do role, o které víte, že ji ostatní chtějí, abyste ji hráli. Je snadné přijmout roli, která je před vámi, ale ne vždy to situaci pomůže. Čtěte podle svého vlastního scénáře, ne podle scénáře někoho jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Při dnešní planetární konfiguraci můžete jen stěží zůstat doma a číst si knihu. Potřebujete vyrazit ven, a navíc na místo, které je pro vás velmi inspirativní. Pokud je to možné, můžete vyrazit někam na taneční parket, zajít na meditační setkání nebo na hodinu jógy nebo se projít po krásné pláži. Právě v takové atmosféře byste se mohli setkat s úžasně romantickými okamžiky.

Práce

Vaším úkolem je přesvědčit někoho o nové, rozsáhlé myšlence. Největší konfliktní bod pramení z toho, že osoba, se kterou zápasíte, je velmi nervózní z odklonu od normy. Využijte svého šarmu a sebedůvěry, abyste zvítězili.

Peníze

Peníze pro vás mohou být překážkou. Na jedné straně chcete mít jistotu, kterou vám peníze mohou poskytnout. Na druhou stranu chcete mít pocit, že máte vše pod kontrolou, a peníze se dají ovládat jen zřídka. Dobrou zprávou je, že ve vašem peněžním sektoru je soustředěno mnoho pozitivní energie. Díky činnosti a štěstí by mělo být v této době snazší vydělávat peníze.

Zdraví

Při výstupu vzhůru vám někdy velmi pomůže inspirace dobrým výhledem. Dnešní planetární energie posilují vaši schopnost vidět sklenici napůl plnou nebo vidět krásu svého každodenního okolí. Zlepšete to, co děláte pro své zdraví, tím, že si budete všímat toho, co se vám líbí na pocitu zdraví. Všimněte si, jak se rádi cítíte, a snažte se tento stav podpořit tím, co jíte a jak často cvičíte.

Přečtěte si také