Denní horoskop RAKA na 11. 4. 2022

Rak 11. 4. 2022

Nová oblast zájmu může vyžadovat velkou část vašeho soustředění po několik následujících dní, Rak. Mohli byste studovat novou duchovní disciplínu nebo možná intelektuální problém, například fungování vesmíru, případně obojí. Vaše mysl je nyní obzvláště bystrá, takže je vhodná doba pro zahájení nového studia. Dělejte si občasné přestávky, abyste se vyhnuli bolestem zad a únavě očí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra může způsobit, že se s někým blízkým budete navzájem rozčilovat. Doufejme však, že se stane to, že místo toho, abyste se snažili jako obvykle obejít určitou záležitost, oba najdete odvahu promluvit si o něčem, co je pro vás obtížné řešit. Možná to nebude ten nejpříjemnější nebo nejsnazší rozhovor, jaký jste kdy vedli, ale určitě ten nejpřínosnější.

Práce

Nenechte se podvést a hrajte hru někoho jiného. Je zcela jasné, že se vás někdo, s kým spolupracujete, snaží nějakým způsobem podvést. Možná se vás tato osoba snaží přimět k tomu, abyste udělali více práce, než se od vás vyžaduje. Nenechte se oklamat.

Peníze

Jste připraveni utrácet za krásné věci, které vám zpříjemní a zpříjemní život. Ale možná nepotřebujete ten pozlacený škrabák na záda nebo plně hrazený výlet do Hobokenu. Když se trochu uskromníte v utrácení, zbude vám v budoucnu více prostoru na projekty, výlety a aktivity, které vás skutečně rozpalují. Vaši přátelé vám mohou pomoci udržet se na správné cestě.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je spojením ženských a mužských kvalit. Provádíte inventuru své citové skříně: máte v osobním životě vše, co potřebujete? Nevadí vám být sami? Máte pocit, že potřebujete více pozornosti od druhých? Pro některé z vás, kteří jste zvyklí obejít se bez něčeho nebo si vystačit s málem, jsou tyto otázky matoucí. Je mnohem snazší zjistit, co potřebujete po citové stránce, když jste v přiměřeně dobré fyzické kondici.

Přečtěte si také