Denní horoskop RAKA na 11. 5. 2023

Rak 11. 5. 2023

Milostné záležitosti se dnes mohou ukázat jako příliš intenzivní, Raku. Možná máte za sebou těžký týden. Váš partner může být obzvláště náročný na váš čas a energii. Tento den by mohl být vhodný k tomu, abyste si naplánovali nějaký čas o samotě. Zajděte si sami na masáž, do sauny nebo do vířivky a jednoduše relaxujte. Tak budete při večerním setkání se svou drahou polovičkou více svěží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kolem panuje nádherná atmosféra zralá pro lásku. Dnešní planetární energie vás vybízejí k tomu, abyste si na dnešní rande vzali to nejjemnější a nejpříjemnější oblečení a nezapomněli ho doplnit perlami. Zjistíte, že váš partner (současný nebo budoucí) je obzvláště něžně a romanticky naladěn, a vy dva se budete mít opravdu báječně. Pouto se prohloubí.

Práce

Jste frustrovaní, protože se vám nedostává uznání, které si podle vás zasloužíte. Je velmi pravděpodobné, že se kvůli tomu dostanete do depresí. Zde buďte opatrní. Neměli byste dopustit, aby vaše vlastní sebeúcta závisela na druhých.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo dokonce uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si půjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Musíte věnovat pozornost svým kostem. Jak se cítí? Existuje mnoho způsobů, jak vyživovat svůj kosterní systém: jedním z nich je vápník. Hloubková masáž a chiropraktika, pokud je to možné, jsou dalšími způsoby, jak vyživovat kosti. Stimulují průtok krve a jako by promazávají klouby tím, že věnují pozornost nervovým zakončením v pojivových tkáních spojujících kosti a maso. Pokud se chcete cítit lépe propojeni se svými kostmi, vyzkoušejte jednu z těchto metod.

Přečtěte si také