Denní horoskop RAKA na 11. 7. 2022

Rak 11. 7. 2022

Možnost, že se budete věnovat nové kariéře, možná s vyšším platem, může u členů vaší rodiny vyvolat pochybnosti a nejistotu. Mohli by se obávat, že na ně budete mít méně času. Je důležité, abyste je uklidnili, protože jejich obavy by se mohly stupňovat, kdybyste to nechali jen tak plavat. Dejte jim jasně najevo, že tu pro ně stále jste. To by mohlo zmírnit jejich i vaše pochybnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám umožňuje předstírat až do určité míry, ale pomůže vám to skutečně ve vaší současné situaci? Pokud máte nějaké představy o tom, jak by vaše osvojené chování mohlo změnit váš současný vztah k lepšímu nebo udržet určitou osobu po vašem boku, i když o to ve skutečnosti nestojí, pak by bylo lepší se nad tím znovu zamyslet. Proč nemůžete být sami sebou?

Práce

Jste na pokraji spuštění nového skvělého nápadu, o kterém víte, že může být velmi úspěšný. Problém je, že lidé a zdroje kolem vás nejsou na místě, aby tento sen podpořili. Odložte svůj nápad, dokud nebude podpora u vás.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše peníze a hodnoty, a proto se po vás chce, abyste byli zodpovědnější za to, jak vyděláváte. Rovněž jste vyzýváni, abyste byli mnohem sdílnější, pokud jde o vaše peníze.

Zdraví

Dejte si výhodu pochybností. Vaše emoce se mohou rozproudit, ale i tak můžete mít problém je dohnat. Dnešní tranzit vás činí obzvláště citlivými na kritiku, proto si udržujte odstup, abyste měli nadhled nad tím, odkud mohou druzí vycházet. Vhodné by bylo klidné, soustředěné cvičení jógy. Buďte k sobě jemní, nic příliš tvrdého! Uvolněte si cestu do svého emocionálního středu.

Přečtěte si také