Denní horoskop RAKA na 11. 8. 2022

Rak 11. 8. 2022

Nepodceňujte citlivost lidí na určité situace, Raku. V den, jako je tento, můžete pracovat s odstupem, který je zdravý. Dokážete řešit problémy s nadhledem, aniž byste se nechali zatáhnout do emocionálního dramatu. Mezitím si ostatní mohou brát věci velmi osobně. Buďte si vědomi jejich potřeb. Tito lidé patří k vašim nejcennějším zdrojům. Chovejte se k nim s respektem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S partnery je dnes skvělá zábava, zejména pokud jste v jiných oblastech svého života zažívali obzvlášť těžké vzestupy a pády. Planetární energie znamená, že mezi vámi panuje velmi pozorný a podpůrný vliv. Sbližuje vás to, zejména v hlubší péči a sdílení. To bude mít na vás oba silný léčivý účinek.

Práce

Budete oceněni a uznáni za veškerou tvrdou práci, kterou odvádíte. Pochvala bude přicházet ze všech stran a určitě je to dobrý pocit. Toto uznání jste si zasloužili, takže se klidně po většinu dne vyhřívejte v záři reflektorů. Práci nechte na ostatních.

Peníze

Peníze pro vás mohou být překážkou. Na jedné straně chcete mít jistotu, kterou vám peníze mohou poskytnout. Na druhou stranu chcete mít pocit, že máte vše pod kontrolou, a peníze se dají ovládat jen zřídka. Dobrou zprávou je, že ve vašem peněžním sektoru je soustředěno mnoho pozitivní energie. Díky činnosti a štěstí by mělo být v této době snazší vydělávat peníze.

Zdraví

Nikdy jste neopustili směr, na který jste se jednou vydali, ale musíte si zvyknout na drobné odbočky, které nám život na cestě ukazuje! Místo toho, abyste se na tyto okliky dívali jako na překážky, považujte je za zatáčky na cestě, které byly příliš jemné, než abyste si je uvědomili, když jste začínali. Věřte, že jste stále na cestě! Podpořte svou citlivou povahu noční nebo ranní koupelí s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také