Denní horoskop RAKA na 12. 1. 2023

Rak 12. 1. 2023

Obavy o peníze, které vás dnes trápí, mohou být zbytečné, Raku. Podle všeho se finanční situace může dočasně trochu zkomplikovat, ale pravděpodobně není vše tak hrozné, jak se zdá. Zbavte se na chvíli paniky, sedněte si a skutečně si projděte svá čísla. Pravděpodobně zjistíte, že stačí jen pečlivě sestavit rozpočet a trochu si utáhnout opasky, abyste se z toho dostali. Zvládnete to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že se věci vyvíjejí poměrně pomalu, nebo se dokonce zastavily, pokud jde o jeden konkrétní vztah, a nebeská konfigurace tomu příliš nepomáhá. I když chcete udělat nějaký smírčí krok, váš partner (současný nebo budoucí) není ve správném rozpoložení. Možná by bylo lepší dát si na čas pauzu, vše si promyslet a nechat některé odpovědi, aby se samy nabídly.

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, dnes pravděpodobně zneužívá svého mocenského postavení. To, že má nad vámi autoritu, neznamená, že se k vám tato osoba smí chovat neuctivě. Dávejte si pozor, aby situace nezašla příliš daleko.

Peníze

Tento týden je věnován kariéře a autoritám. Vzhledem k tomu, že se v této oblasti vašeho života odehrává tolik soustředěných akcí, možná nebudete mít čas na nic jiného. Ale díky přikývnutí na minulé životy, karmu a sny dostáváte božské vedení, jak se posunout směrem ke svým cílům. Pozorně naslouchejte. Děje se toho tolik, že možná nebudete moci spát!

Zdraví

Dnešní pohyb planet vám dává více přesvědčení, než s jakým si umíte poradit. Zvykněte si na odvážné pocity a zmatek. Lidé vám mohou říkat, že jste sebestřední, když se cítíte laskaví. Možná nebudete přesně vědět, jak se máte mít rádi. Dejte si prostor tím, že si necháte záležet na maličkostech. Když se sprchujete, umyjte si prsty na nohou. Nechte se ostříhat. Nekousejte si nehty. Cvičte, když cítíte stres nebo úzkost. Zaměřte se na sebe pozitivním způsobem.

Přečtěte si také