Denní horoskop RAKA na 12. 2. 2023

Rak 12. 2. 2023

Pečlivé plánování se vám začíná vyplácet, Raku, ale dávejte si pozor, abyste si ve své snaze být nejlepší neznepřátelili ostatní. Možná si neuvědomujete, jak vaše ostrá slova ovlivňují lidi kolem vás. Buďte citlivější k pocitům druhých. Soustřeďte se a buďte stateční ve svém jednání. Váhavost může způsobit, že ztratíte kontrolu nad situací. Znáte své hranice, ale překračujte je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se rozhodnete pro někoho výjimečného. Astrální energie vás přiměje k tomu, abyste jim ukázali, jak hluboce vám na nich záleží. Ať už bude k předání zprávy potřeba cokoli, budete mít chuť se o to pokusit. I když jste obvykle poměrně skromní a zdrženliví, budete se cítit inspirováni k tomu, abyste udělali něco navíc, abyste byli vyslyšeni a pochopeni.

Práce

Někdo, s kým pracujete, si zkracuje cestu a je celkově líný, zatímco vy se lopotíte a děláte dvakrát tolik práce než on. Nezlobte se. Ten druhý dostane, co si zaslouží, a vy také.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje váš sektor institucí, se těšíte z plodů své práce v kariéře. Ačkoli se vám může zdát, že se v tomto sektoru věci zpomalují, je vám dopřáno krátké období, kdy můžete spočinout na vavřínech. Možná zjistíte, že obchodování s většími hráči se pro vás najednou stává možností. Na tento úkol více než stačíte. Věřte si!

Zdraví

S dnešním aspektem přichází čas na zvážení praktických záležitostí týkajících se vaší schopnosti navazovat vztahy s lidmi. Pokud jste frustrovaní v oblastech svého života, které se netýkají vztahů, pak tuto frustraci jistě přenesete i do těchto vztahů. Jinými slovy, soustřeďte se na své tělo a pohodu. Dopřejte si zdravou stravu a dostatek odpočinku. To vás podpoří v ostatních oblastech vašeho života.

Přečtěte si také