Denní horoskop RAKA na 12. 5. 2022

Rak 12. 5. 2022

Jinak se to říct nedá, Raku - máte náladu na lásku. Dnes večer můžete pocítit silnou touhu být se svým partnerem. Pokud ve svém životě žádného nemáte, měli byste podniknout kroky k nápravě. Možná potkáte někoho, kdo vám vyrazí dech. Chcete být zamilovaní až po uši, což je jediná správná cesta!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se cítit zcela pohlceni svými pocity, zejména díky dnešní nebeské energii. Můžete se také cítit trochu rozhořčeni, že vám tolik záleží na někom, kdo vám neodpovídá stejně vroucně. Jedná se o ošemetnou a potenciálně bolestivou situaci, ale jako obvykle, pokud se vám podaří promluvit si, mohlo by se mnohé vyřešit a nemuselo by to skončit slzami.

Práce

Něco nebo někoho pozorně sledujete a znáte pravdu. Neváhejte se o tuto pravdu podělit s lidmi, kteří ji potřebují slyšet, místo abyste tuto informaci drželi v sobě. Podpora přichází, když povolíte zdi.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo dokonce uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si nepůjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Během současného tranzitu budete tento týden pociťovat neobvyklé a pozitivní impulsy. Nové způsoby, jak dělat běžné věci, vás budou motivovat k tomu, abyste se prosadili a rozšířili si obzory. Zkuste tuto energii uplatnit ve svém jídelníčku tím, že se poohlédnete po zdravých receptech, které využívají ingredience, k nimž obvykle nemáte chuť přistupovat. Pokud tak učiníte, budete si jídlo ještě více vychutnávat. Zkuste si například místo masa připravit jídlo z tofu. Místo smetany do kávy zkuste sójové mléko.

Přečtěte si také