Denní horoskop RAKA na 12. 7. 2022

Rak 12. 7. 2022

Někdo, kdo žije ve vaší blízkosti a předtím s vámi možná moc nemluvil, může náhle navázat konverzaci, která vyústí v nové přátelství, Raku. Možná se budete divit, proč jste s ním nebo s ní nemluvili už dříve. Mohli byste mít společné zájmy a díky tomu byste se mohli dozvědět o nějaké nové skupinové aktivitě. Netlačte příliš na pilu a neidealizujte si nového přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás vybízí, abyste se oblékli tak, abyste udělali dojem, pokud máte dnes večer rande. Může dojít k nádhernému setkání myslí i srdcí. Nejenže pocítíte, že sdílíte stejné myšlenky a pocity, ale budete také vědět, že váš vztah se postupem času prohloubí a rozkvete. Udělejte si čas na procházku u moře nebo za svitu měsíce.

Práce

Vaše mysl vás dnes pravděpodobně klame. Myšlenka, o které si myslíte, že je příliš dobrá na to, aby byla pravdivá, pravděpodobně pravdivá je. Někdo jiný se vás může pokusit přemluvit k nové dohodě nebo projektu. Nebuďte příliš rychlí v závazcích. Vyvede vás to z rovnováhy ve více směrech.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot vše spojí. To může vysvětlovat, proč i když se vám naskýtají určité příležitosti, některé z nich vyžadují více práce nebo vzdělání, než na co máte v současné době čas. Nemějte obavy. Čeká vás období, kdy se budete muset zaměřit na politiku své práce. Vezměte šéfa na oběd.

Zdraví

Vaše tvůrčí úsilí začíná přinášet ovoce, a to je důvod k oslavě. Nezačínejte však zanedbávat program, který se snažíte dodržovat v oblasti stravy a cvičení. Nyní je více než kdy jindy důležité udržovat vnitřní cesty otevřené – fyzicky i energeticky. Alespoň třikrát týdně musíte své tělo procvičovat, abyste nechali probublávat čerstvou energii a starou energii recyklovat dál vesmírem. Jste si vědomi toho, že jste součástí něčeho většího  chovejte se podle toho!

Přečtěte si také