Denní horoskop RAKA na 13. 1. 2023

Rak 13. 1. 2023

Kontakty navázané prostřednictvím přátel nebo kolegů, možná mladších lidí, by mohly přinést nové nápady na zlepšení vašeho domácího života, Raku. Možná se k vám bude chtít nastěhovat nový spolubydlící, mohli byste si pořídit nové vybavení nebo se vám dokonce naskytne příležitost přestěhovat se do prostornějšího bytu. To jsou však pouze nápady, které je třeba zvážit. Konečná rozhodnutí by měla počkat na pozdější dobu. Stále existují některé skutečnosti, které si musíte nejprve zjistit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se rozhodnete, že dnes raději zůstanete v posteli, než abyste museli vstát a čelit problémům. Ačkoli nemáte rádi jakékoli konflikty, uděláte lépe, když se do nich pustíte a začnete nepořádek řešit. Pokud se pokusíte podívat na problém z perspektivy svého partnera (současného nebo budoucího), bude pro vás snazší dosáhnout nápravy. Budete muset zapojit všechny své komunikační schopnosti.

Práce

Více než jedna osoba se vám může snažit říct, jak máte dnes dělat svou práci. Naslouchejte jen jedním uchem. S největší pravděpodobností tato osoba neví mnoho o ničem, čím se zabýváte  nenechte ji tedy příliš ovlivňovat váš den. Vy to víte nejlépe.

Peníze

Tento týden je věnován kariéře a autoritám. Vzhledem k tomu, že se v této oblasti vašeho života odehrává tolik soustředěných akcí, možná nebudete mít čas na nic jiného. Ale díky přikývnutí na minulé životy, karmu a sny dostáváte božské vedení, jak se posunout směrem ke svým cílům. Pozorně naslouchejte. Děje se toho tolik, že možná nebudete moci spát!

Zdraví

Cítíte se v poslední době trochu zablokovaní (emocionálně nebo fyzicky)? Možná to souvisí s napjatým obdobím, kterým právě procházíte, kdy se věci mají tendenci trochu zablokovat. Udržujte všechny kanály otevřené díky dostatku vody a čerstvé zeleniny a alespoň několika virtuálním lekcím jógy nebo jakémukoli cvičení, které vaše napětí nejlépe uvolňuje. Snažte se to dělat vždy, když jste vystaveni velkému stresu, a neodkládejte to na později. Budete mnohem šťastnější!

Přečtěte si také