Denní horoskop RAKA na 13. 4. 2022

Rak 13. 4. 2022

Zpráva od přítele by vám mohla zlepšit den, Raku. Dobrá zpráva se může týkat cestování, peněz nebo milostného vztahu. Může se také jednat o intelektuální záležitost, kterou se toužíte zabývat, možná za účelem psaní nebo učení. V plánu by mohla být cesta, možná související se vzděláním, možná s přáteli. Rozhodně vás čeká rušný a podnětný den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš den charakterizuje teplo, dobrá nálada a smích, a pokud se navíc chystáte na první rande s někým, určitě si ho báječně užijete. Planetární konjunkce tohoto dne znamená, že jste s touto osobou uvolnění a sebevědomí, i když se možná sotva znáte. Konverzace se bude pohybovat od magických až po metafyzické otázky a vy se budete cítit skvěle.

Práce

Nyní je pro vás skvělá příležitost ukončit projekty. Vaše schopnost dotáhnout cokoli do konce je mimořádně silná. Cokoli jste začali, dokončíte s minimálním úsilím. Bude se vám zdát, jako by to vesmír dělal za vás.

Peníze

Vaše kariéra by se mohla posunout kupředu, ale dejte si pozor na nějaké potíže. Může se stát, že se někdo, třeba konkurent, bude snažit nabourat vaše území nebo že někdo neúmyslně zraní vaše city. Vaše dluhová situace prochází potřebnou změnou. Vyjasněte si ji a budete díky tomu mnohem šťastnější.

Zdraví

Proniká vás hluboký pocit "vědění", a přesto se nespokojíte jen s ním. Zůstaňte na vrcholu své hry s cvičením a lehkou, vyváženou stravou. Vyhněte se konzumaci nadměrného množství chleba a jiných sacharidů. Vhodné je nyní jíst ryby, salát a luštěniny. Konzumujte velké množství vody a dopřejte si dostatek odpočinku. Zatímco budete prosazovat tento druh disciplíny ve svém fyzickém životě, váš duševní a emocionální život se může "rozjet".

Přečtěte si také