Denní horoskop RAKA na 13. 6. 2022

Rak 13. 6. 2022

Pokud jste v poslední době unavení, Rak, může to být způsobeno stresem. Dnešní aspekty přinášejí do komunikace další energii. Bylo by moudré si o některých stresech promluvit. Obavy, úzkost a strach jsou velkým vyčerpáním fyzického i emocionálního zdraví. Cvičení může některé z nich zmírnit. Pro ostatní je klíčové mluvit. Najděte nejúčinnější způsoby, jak se těchto energetických výpadků zbavit a cítit se lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás vybízí k tomu, abyste pokud možno pozvali několik přátel na improvizovaný večírek, abyste si s někým blízkým mohli odpočinout v dobré společnosti a užít si večer plný příběhů a vtipů. Pokud to není možné, udělejte totéž o samotě, s ústřicemi, šampaňským a aromatickou horkou vanou v dobrém rozmaru. Tento zážitek si budete chtít zopakovat.

Práce

Někdo, s kým pracujete, se chová nepatřičně. Překročil své hranice a jednoduše se nechová vhodným způsobem. Nebojte se tuto situaci řešit s nadřízenou osobou. Máte na to plné právo.

Peníze

Aktivita ve vašem domě skupin a politiků vás vybízí, abyste se přestali schovávat za e-maily a textové zprávy a vyřizovali obchodní záležitosti. Telefon je někdy fajn, ale aby si vás někdo zapamatoval, je lepší přitlačit na pilu. Setkání s novými klienty ve společenském prostředí může vést k rychlejšímu prodeji, zatímco setkání se stávajícími kolegy může budovat týmovou spolupráci. Možná máte pocit, že jste nějak pozadu, ale jste přesně tam, kde potřebujete být.

Zdraví

Planety vytvářejí příjemný a potenciálně osvěcující aspekt! Tato konfigurace jemně zmírní úzkost, která vám může bránit v pochopení vaší pravé podstaty. Lehké cvičení, nejlépe včetně jógy, vás otevře přínosům tohoto tranzitu tím, že pozastaví vaši mysl a umožní vašemu tělu prosadit jeho přirozený rytmus. Po cvičení vždy následuje pití velkého množství vody. Užijte si osvícení!

Přečtěte si také