Denní horoskop RAKA na 14. 3. 2023

Rak 14. 3. 2023

Výtvarné umění by vás dnes mělo obzvlášť zajímat, Raku. Možná se otevírá výstava oblíbeného umělce nebo jste se rozhodli zkusit kreslit či malovat. K těmto aktivitám by se k vám mohl připojit přítel nebo milenec. Lákavé by měly být také knihy o skvělém umění, takže se vyhýbejte knihkupectvím. Design, šití a výzdoba interiérů by mohly poskytnout odbyt pro tento zájem.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může znamenat, že na váš současný vztah bude mít vliv několik nepředvídatelných událostí, které však jen ukáží, kde jsou slabá místa. Dobrou zprávou je, že díky vzájemné otevřenosti a autenticitě a díky tomu, že si řeknete, co je pro vás oba pravdivé, dosáhnete vyšší úrovně skutečného uzdravení a porozumění. Buďte k sobě laskaví.

Práce

Pomalé a rovnoměrné tempo vám dobře poslouží. Vaše myšlení je jasné a logické, což vám pomáhá vyřešit nejistotu a zmatek, které vás obklopují. Ostatní lidé jsou nepředvídatelní a roztěkaní. Nenechte se rozptylovat jejich dramaty.

Peníze

Jste hovornější a společenštější, než jste byli. Čeká vás týden plný příjemných překvapení. Něco, o čem jste si mysleli, že znáte, se teď možná budete muset znovu naučit, nebo budete mít náhle chuť rozšířit si vzdělání o nové kurzy a semináře. To je pozitivní pro posílení vašeho hospodářského výsledku a vydělání více peněz díky zahraničnímu prodeji.

Zdraví

Dnešní energie vás vybízí k přemýšlení o tom, co vás baví a co vás činí šťastnými. Napište si některá svá oblíbená jídla, věci, které rádi děláte, a zamyslete se nad tím, v čem všem jste závislí na svém těle a jak vám tělo vychází vstříc. Je to výborná příležitost k zamyšlení nad tím, co nesmíme považovat za samozřejmost. Vaše tělo je vaším nejcennějším pozemským majetkem. Existují způsoby, kterými jste ho zanedbávali? Jakým způsobem si ho ctíte?

Přečtěte si také