Denní horoskop RAKA na 14. 5. 2022

Rak 14. 5. 2022

Nic nemůže dlouho zadržet váš plamen, Raci. Těžko se vám odpočívá a dobíjí baterky. V současné době pravděpodobně stále procházíte hlubokou transformací, která vám nedovolí zpomalit. Udělejte si čas na meditaci a navázání kontaktu se svými pocity. Co od života skutečně chcete?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se necítíte příliš romanticky nebo sentimentálně, i když jdete na rande. Dnešní aspekt nemá příliš společenský vliv. Pokud se však setkáte se svým posledním partnerem, můžete ve vztahu ještě pokročit. Vaše diskuse se může soustředit na vážnější nebo dokonce praktické záležitosti, které se týkají vás obou. Bude to v pořádku!

Práce

Získáváte jasnou představu o hoře před vámi. Rozhovor s přítelem nebo milovanou osobou vás nutí vidět realitu vaší situace. Naslouchejte této osobě a ujistěte se, že plně rozumíte své situaci, než budete pokračovat ve své kariéře.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo dokonce uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si nepůjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt posílí vaše povědomí o zdravotních problémech. Výrazně podpoří také vaši osobní sílu, protože tyto energie mohou působit i na silné posílení náročných aspektů vaší osobnosti. Vzhledem k tomu, že jsou přítomny i další náročné tranzity, může to znamenat drama. Abyste neztratili rovnováhu, dodržujte svůj zdravotní režim  zejména cvičení!

Přečtěte si také