Denní horoskop RAKA na 14. 6. 2022

Rak 14. 6. 2022

Nebojte se zažehnout svou vášeň s pomocí lidí kolem sebe, Raku. Spojte se s těmi, kteří sdílejí podobné sny, a vytvořte si plán, jak dosáhnout všeho, co si vyberete. Čím kreativnější budete při plánování, sběru dat a realizaci, tím lépe se vám bude dařit. Bíle rozžhavený oheň ve vás je připraven vzplanout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes smíšená, ve hře je aktuální aspekt. Na jedné straně vás hluboce a vášnivě přitahuje někdo nádherný, na druhé straně vás pronásleduje někdo jiný, od koho byste si raději drželi odstup. Každému z nich musíte sdělit něco jiného, aby se věci mohly rychle vyvíjet směrem k vašim snům.

Práce

Abyste dosáhli svých kariérních cílů, musíte si uvědomit, že potřebujete pomoc ostatních. Využijte ty, kteří mají jiné silné stránky než vy. Pouze vaše schopnosti pravděpodobně nebudou stačit – zejména v den, jako je ten dnešní.

Peníze

Vesmír vás nyní činí neuvěřitelně kreativními. Možná budete mít plno nápadů, jak vydělat více peněz, investovat je a využít je ke zlepšení svého života. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a peníze jiných lidí. Buďte zde připraveni na to nejlepší i nejhorší a splaťte, co můžete.

Zdraví

Možná cítíte určitý tlak, abyste měli vše vyřešené. Ale pamatujte, že nikdo nikdy nemá všechno vyřešené! Pamatujte na přísloví: Chybovat je lidské, odpouštět božské. To neznamená jen odpuštění druhým  musíte se naučit ocenit svou vlastní schopnost odpustit sami sobě. Odsuzování vám zabrání naslouchat vlastní intuici. Mezi vaše základní potřeby patří dobře jíst, dostatečně odpočívat a cvičit. Se všemi třemi záležitostmi začněte ještě dnes!

Přečtěte si také