Denní horoskop RAKA na 14. 9. 2022

Rak 14. 9. 2022

Díky dlouhodobým trendům můžete cítit potřebu jednat agresivně v souvislosti s tímto vrcholným obdobím svého života. Dnes vás k akci vybízí expanzivní energie, Raku. Může se objevit opozice, ale mějte na paměti, že máte na své straně velkou sílu. Bojovník ve vašem nitru je připraven bojovat a ve vás hoří oheň.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte šanci proměnit platonický vztah ve vztah plný vášně, ohně a opravdové odvahy. Musíte však tuto zprávu nějak předat svému vyvolenému. Možná se to nikdy nedozví, pokud se neozvete. Úspěch závisí také na způsobu, jakým to řeknete. Buďte upřímní a najdete novou radost ze života.

Práce

Někdo praskne bublinu, ve které jste žili. Zdá se, že jste cestovali ve svém světě fantazie a užívali si jízdu, ale nyní někdo odhaluje skutečnou realitu. Je čas přehodnotit svůj postoj.

Peníze

Pocit expanze a náhlého prozření by vám mohl vnuknout myšlenku, kterou nyní prostě nelze zadržet. Vzhledem k tomu, že v oblasti vážných vztahů a manželství panuje aktivita, mohou nejlepší nápady na vydělávání peněz pocházet právě z těchto oblastí. Brainstorming kolem manželských a rodinných záležitostí by vás mohl přivést na nápad na knihu, koučovací program nebo jiný užitečný produkt. Prodávat ho nebude těžké.

Zdraví

Když se začnete starat o své zdraví, můžete mít někdy pocit, že je toho na vás příliš mnoho. Strava, rutina, cvičení, nemoci, spánek – a vše ostatní, co souvisí s věcí zvanou sebeláska. Proto máte přátele. Vaši přátelé vám mohou pomoci zhodnotit vaši situaci a vymyslet nejlepší postup. Někdy stačí, když se napětí zasmějete!

Přečtěte si také