Denní horoskop RAKA na 15. 2. 2023

Rak 15. 2. 2023

Rakové, dnes můžete překypovat fyzickou energií. Možná budete chtít strávit den na návštěvě u přátel. Mohli byste od nich získat zajímavé informace, které byste mohli využít ve svůj prospěch. Mohli byste spřádat plány, jak konečně dosáhnout dlouhodobého cíle; možná vám to umožnila šťastná náhoda. Očekávejte, že většinu dne strávíte povídáním a plánováním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli jste velmi přízemní, někdy se dokážete vyjadřovat velmi suše. Mluvit o svých pocitech může být něco, co se snažíte co nejrychleji dostat z cesty. Současný astrální aspekt vás vybízí k tomu, abyste při rozhovorech se svou láskou vložili do svého hlasu trochu více ohně a originality. Říkejte to tak, jako byste to mysleli vážně!

Práce

Máte více fyzické síly než obvykle, tak ji využijte. Můžete zůstat vzhůru déle a vstávat dříve a přitom být po celý den silní a sebevědomí. Vyvažujte svou práci také pravidelným cvičením. Máte spoustu energie, kterou můžete spálit.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak toho dosáhnout, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Aspekt dne vytváří jakousi harmonii, která vám dnes dodá klidný pocit. Možná najdete další lidi, kteří to cítí stejně, a rozhodně to uznejte a podpořte. Věnujte také chvíli kontrole svého těla a všimněte si, odkud tento pocit přichází, kde je registrován. Je to velmi zvláštní místo ve vašem těle a možná budete chtít najít nějaký způsob, jak ho uctít. Krásný by byl horký obklad z čerstvých šalvějových listů.

Přečtěte si také