Denní horoskop RAKA na 15. 4. 2023

Rak 15. 4. 2023

Vaše sebevědomí je v těchto dnech na nízké úrovni, což vás činí obzvláště zranitelnými. Je pravděpodobné, že nedávná konfrontace s blízkým přítelem vás přiměla k obavám o celkové zdraví vztahu. Se vší laskavostí, Raku, reagujete přehnaně. Je pravděpodobné, že váš protějšek se právě teď cítí stejně utrápeně jako vy. Proč se nesetkat na půli cesty?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Proč musíte hrát tolik her, když jde o lásku a randění? Dnešní planetární tranzit naznačuje, že někdo výjimečný může mít už dost toho, aby se kolem vás motal a snažil se pochopit vaše podivné nálady. Vyzkoušel už všechny možné způsoby, jak proniknout skrz ochranný pancíř k vašemu skutečnému já, které se skrývá pod ním, ale chystá se to vzdát.

Práce

Intuitivní znalost něčeho nestačí. Lidé budou potřebovat tvrdá fakta, aby uvěřili tomu, co říkáte. Tento trend bude pokračovat i v příštích dvou týdnech, nezapomeňte proto mít vždy po ruce arzenál faktů.

Peníze

Vaše kariéra by se mohla posunout kupředu, ale dejte si pozor na potíže. Může se stát, že se někdo, třeba konkurent, bude snažit nabourat vaše území nebo že někdo neúmyslně zraní vaše city. Vaše dluhová situace prochází potřebnou změnou. Vyjasněte si ji a budete díky tomu mnohem šťastnější.

Zdraví

Vaše znamení je plné tajemství. Za formálním zevnějškem se skrývá něco tajemného, co málokdo vidí. Někdy můžete mít dokonce problém nechat se do tohoto tajemství zasvětit. Doporučuje se lépe poznat svou duchovní stránku prostřednictvím nějakého druhu meditace. Meditace může zahrnovat mnoho různých věcí. Za meditaci lze považovat cokoli, co vám vyhovuje a co vám umožňuje duchovně růst  pokud se jedná o soustavnou praxi.

Přečtěte si také