Denní horoskop RAKA na 15. 5. 2022

Rak 15. 5. 2022

Obvykle býváte hvězdou večírků, ale dnes se možná budete chtít stáhnout do svého kokonu, daleko od světa a všeho jeho hluku. Potřebujete se oprostit od všech negativních nápadů a myšlenek. Je čas udělat si duševní úklid a zbavit se představ, které do vás byly zasety v dětství. Nyní můžete začít úplně od začátku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné planetární energii máte co oslavovat, zejména proto, že jste se nedávno dali dohromady s někým výjimečným. Možná se rozhodnete, že je to ideální příležitost k tomu uspořádat improvizovaný večírek nebo si zajít na skvělé jídlo někam, kde je to trochu jiné. Ať už se rozhodnete udělat cokoli, budete si vzájemnou společnost nesmírně užívat a uvědomíte si, kolik toho máte společného.

Práce

Zaměřením se na každodenní úkoly a povinnosti pravděpodobně získáte důležité informace týkající se vaší kariéry. Tyto cenné informace budou přicházet jemnými kanály vašeho srdce, ne vířícími hlasy ve vaší hlavě. Naslouchejte svému nitru.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo dokonce uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si nepůjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Dnešní tranzit by vás mohl motivovat k novým pohybovým aktivitám. Budete se cítit přitahováni k těm aktivitám, které můžete dělat s přáteli, nebo k těm, které můžete dělat, abyste si pokud možno našli nové přátele. Podívejte se na věci, které jste měli v záloze – výlety na kole nebo dokonce budoucí maraton pro dobrou věc, například podporu lékařského výzkumu. Tyto aktivity obecně přitahují dobré lidi, kteří si stejně jako vy váží zdraví a přátelství!

Přečtěte si také