Denní horoskop RAKA na 15. 6. 2022

Rak 15. 6. 2022

V současné době můžete vidět přeludy, Raku, především v prostředí kolem sebe. Můžete mít dojem, že vám lidé lžou nebo že před vámi něco tají. Nebo se může zdát, že jste to vy, kdo o některých věcech lže nebo tají, co dělá. Proč si to všechno tak komplikujete? Nebojte se vyjádřit své pocity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé dnes chtějí, aby vše bylo okamžité, a očekávají, že každý aspekt jejich života bude okamžitě fungovat, aniž by museli vynaložit jakékoli úsilí. Současný aspekt vás nabádá, abyste se nevydávali rychlou a zběsilou cestou k něčímu srdci, ale abyste se nechali unášet přirozeným tokem událostí, který vás k němu dovede mnohem rychleji, než nyní považujete za možné.

Práce

Netahejte dnes záměrně někoho jiného za nos, abyste si zvýšili přízeň šéfa. Pravda o vašem jednání nakonec vyjde najevo a vy budete mít horší postavení než kdykoli předtím. Držte se čestného, otevřeného a upřímného přístupu.

Peníze

Vesmír vás nyní činí neuvěřitelně kreativními. Možná budete mít plno nápadů, jak vydělat více peněz, investovat je a využít je ke zlepšení svého života. Aspekty ovlivňují vaše dluhy a peníze jiných lidí. Buďte zde připraveni na to nejlepší i nejhorší a splaťte, co můžete.

Zdraví

Dnes je v pohybu spousta příznivé energie, která vám může dodat sílu a schopnost naladit se na to božské ve vašem každodenním životě. Abyste podpořili pozitivní tok této energie, věnujte zvláštní péči uvolnění mysli a výživě těla čerstvým jídlem a cvičením. Případného stresu, který cítíte v očích, se nejlépe zbavíte pomocí jógy, která otevře čakry a uvolní energii, jež se v těle nahromadila.

Přečtěte si také