Denní horoskop RAKA na 15. 7. 2022

Rak 15. 7. 2022

Příliš mnoho práce a z ní plynoucí tlak v posledních dnech mohou způsobit, že se budete cítit příliš unavení na to, abyste dělali něco dalšího, Raku, ačkoli váš optimismus a nadšení jsou stále nedotčené. Nebuďte na sebe příliš přísní, pokud se ke konci dne budete táhnout. Pokud se o sebe budete starat, brzy načerpáte novou energii a budete opět sami sebou. Večer si přečtěte dobrou knihu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní jiskřivé nebeské energii jsou pro vás smysluplné všechny druhy rozhovorů. Pokud jste již zapojeni do báječného partnerství, pak zjistíte, že lidé, s nimiž jste v kontaktu, nějakým způsobem posílí váš současný vztah. Pokud hledáte společnost, pak stačí, když se zapojíte do rozhovoru a uvidíte, co se bude dít dál. Mohlo by vás čekat velké překvapení.

Práce

Dnes se vám naskytnou fantastické příležitosti. Myslete ve velkém. Bude se vám dařit mnohem lépe, než si dokážete představit. Pokud se účastníte osobního nebo virtuálního pohovoru o zaměstnání, požádejte o vyšší plat, než jaký jste mohli mít původně. Šťastné hvězdy jsou s vámi.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot vše spojí. To může vysvětlovat, proč i když se vám naskýtají určité příležitosti, některé z nich vyžadují více práce nebo vzdělání, než na co máte v současné době čas. Nemějte obavy. Čeká vás období, kdy se budete muset zaměřit na politiku své práce. Vezměte šéfa na oběd.

Zdraví

Čekáte na správný okamžik, abyste se začali vážně starat o své zdraví? Tento čas již uplynul. Pokud si kladete tuto otázku, musíte začít ještě dnes  nikdy není pozdě. Prvním krokem by mohlo být zvýšení množství vody, kterou denně vypijete. Udělejte si z tohoto měsíce období, které využijete k tomu, abyste skutečně sledovali, kolik vody vypijete, a zdvojnásobte ji. Většina lidí trpí následky dehydratace, aniž by o tom věděla. Patříte mezi ně?

Přečtěte si také