Denní horoskop RAKA na 16. 1. 2023

Rak 16. 1. 2023

Obecně máte tendenci být velmi vytrvalí, Raku. Bez ohledu na to, jak obtížný se vám může zdát nějaký úkol, dnes by měl jít velmi hladce, zejména pokud se týká nějakého hlubšího studia nebo výzkumu. Vaše myšlení je dnes obzvláště jasné a přízemní a váš zdravý rozum funguje na velmi vysoké úrovni. Pusťte se do všeho, co je třeba udělat dnes, a zítra nezůstanou žádné nedořešené záležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie planet obnovuje harmonii a klid ve vašem milostném životě po období, které mohlo být náročné. Dnes se můžete líbat a usmiřovat, dělat všechny věci, které milenci dělají, a také si jen užívat, že jste spolu. Dokonce byste mohli pozvat několik párů na večírek, který se vám obzvlášť vydaří, protože lidé mají náladu na odpočinek a zábavu.

Práce

Přijměte dnes revolučnější přístup. Zpočátku se vám může zdát, že se tím vydáváte na nejistou cestu, ale jakmile tento skok víry podniknete, najdete mnoho pomocných rukou, které vás podpoří. S pokrokovým myšlením nemůžete udělat chybu.

Peníze

Tento týden je věnován kariéře a autoritám. Vzhledem k tomu, že se v této oblasti vašeho života odehrává tolik soustředěných akcí, možná nebudete mít čas na nic jiného. Ale díky přikývnutí na minulé životy, karmu a sny dostáváte božské vedení, jak se posunout směrem ke svým cílům. Pozorně naslouchejte. Děje se toho tolik, že možná nebudete moci spát!

Zdraví

Dopřejte si výhodu dobrého vzhledu. Správně: věnujte pozornost tomu, jak vypadáte. Není to tak povrchní, jak to zní. To, abyste vypadali dobře, je snaha všímat si toho, co se vám na sobě líbí a co považujete za své nejsilnější stránky. Všimnout si toho je prvním krokem k tomu, abyste začali jednat podle toho, co chcete zlepšit. Ať už se jedná o účes nebo nějaké cvičení, v kontextu „vypadat dobře budete snadněji přijímat to, co je třeba udělat.

Přečtěte si také