Denní horoskop RAKA na 16. 2. 2023

Rak 16. 2. 2023

Touha odejít sám a užít si trochu samoty bude dnes pravděpodobně v rozporu s realitou vašich povinností, Raci. Mohlo by se vám stát, že se budete občas rozptylovat a nebudete se moci soustředit na žádné úkoly, proto se snažte zůstat soustředění. Do cesty by vám mohly přijít nějaké otravné dopisy nebo telefonáty, ale nic, s čím byste si nedokázali poradit. Večer se podívejte na nějaký vzrušující film.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aspekt dne znamená, že možná budete chtít vnést trochu vzrušení do toho, co se stalo standardní rutinou v rámci současného vztahu. O tom, jak to udělat, můžete dlouho přemýšlet, i když přemýšlení také není řešením. Možná potřebujete vyrazit ven a dělat něco jiného, něco, co vám oběma umožní se znovu zasmát a najít radost ze života.

Práce

Je pravděpodobné, že se vám do cesty postaví tolik nápadů, že vás myšlenka na to, že se musíte rozhodnout tak či onak, docela zahltí. Nezapomeňte, že vše není navždy vytesáno do kamene. Vždy můžete změnit názor.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak toho dosáhnout, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Dnes může dojít k určitému rozporu mezi tím, co jste ochotni udělat pro někoho jiného, a tím, co jste ochotni udělat pro sebe. Nebo se může jednat o konflikt v práci, který se týká nejen vás, ale i některých kolegů z kanceláře. Kdykoli se objeví konflikt, je to příležitost k učení. Abychom se z konfliktu mohli poučit, musíme od něj ustoupit a získat na něj určitý nadhled. V tomto ohledu velmi pomáhá hluboké dýchání. Uvědomte si svůj dech a vše bude v pořádku.

Přečtěte si také