Denní horoskop RAKA na 16. 3. 2023

Rak 16. 3. 2023

Dnes můžete obdržet intenzivní telepatickou komunikaci od někoho, koho příliš neznáte, Raku. Může to být příznakem silných schopností nebo to může být tím, že tato osoba vysílá nouzové signály všem, které zná. Pokud se na to cítíte dobře, můžete se pokusit tuto osobu lépe poznat. Tato osoba by mohla právě teď potřebovat přítele.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Fantazie jsou hezké, když odrážejí něco z vaší hlubší emocionální povahy. Dnešní nebeská atmosféra znamená, že máte šanci zahrát si jednu nebo dvě ze svých trvalejších a hravějších představ. Zařiďte prostředí tam, kde je to nejvhodnější, a dovolte sobě i svému milostnému zájmu znovu prožít vaši počáteční vášeň. Oba budete příjemně překvapeni, jak to prohloubí pouto mezi vámi.

Práce

Napětí, které se stupňovalo, se konečně uvolnilo. Máte pocit, že jste opět nad věcí. Kolegové i zaměstnavatelé vás respektují a ostatní lidé mají pochopení pro vaše pocity. Celkově je to pro vás hvězdný den.

Peníze

Možná budete v pokušení vyprávět svůj příběh více než jedním způsobem. Možná zjistíte, že váš stůl je zahlcený zprávami od jiných lidí, kteří hledají práci, chtějí přispět do svých organizací nebo jen chtějí dohnat resty. Máte však také zasněnou náladu a snadno byste mohli vymyslet úžasnou zápletku pro další Velký americký román. Vaše kreativita pracuje na plné obrátky.

Zdraví

Možná si budete chtít koupit nějakou knihu, abyste si rozšířili znalosti o zdraví a výživě. Moudrý člověk je ten, kdo zná základní bylinné a holistické postupy, které na něj jako na jedince fungují. Zatímco si budete prohlížet různé knihy nebo si povídat se znalým přítelem, možná budete chtít investigativně nahlédnout do vegetariánství. Je to rozsáhlé téma, takže pokud je pro vás nové, stačí do něj nahlédnout.

Přečtěte si také