Denní horoskop RAKA na 16. 6. 2023

Rak 16. 6. 2023

Buďte opatrní, komu dnes věříte, Raci. Místo toho, abyste se vydali ven, raději zůstaňte doma a užívejte si pohodlí, které jste si tak tvrdě vydobyli. Nesvěřujte svá tajemství jen tak někomu. Informace by mohly být špatně interpretovány a to, co řeknete, by nemuselo být bráno tak vážně, jak byste si přáli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální energii můžete nechat volně proudit své emoce. Pokud jste měli pocit, že se držíte zpátky, abyste dali svému poslednímu milenci najevo, jak se hluboko uvnitř cítíte, už to nebudete moci udělat. A pravděpodobně není dobrý nápad dále předstírat. Je bezpečné říct, co potřebujete, váš milenec to opravdu touží slyšet.

Práce

Ujistěte se, že dnes máte na pracovišti dostatek občerstvení. Když se situace zhorší a vznikne napětí, sladkost nebo sendvič navíc vám docela dobře spraví náladu. Nemá smysl si tyto požitky odpírat.

Peníze

Vesmír vás nyní činí neuvěřitelně kreativními. Možná budete mít plno nápadů, jak vydělat více peněz, investovat je a využít je ke zlepšení svého života. Aspekty ovlivňují vaši oblast dluhů a peněz jiných lidí. Buďte připraveni na to nejlepší i nejhorší a splaťte, co můžete.

Zdraví

Díky dnešní planetární aktivitě v sobě cítíte boj. To, co chcete, se liší od toho, co potřebujete. Pokud se rozhodnete plout nad malichernými hádkami, které se čas od času objevují ve vašich vztazích, bude pro vás ještě náročnější vypořádat se s touto energií uvnitř sebe. Neignorujte napětí, které vzniká mezi vaším vyšším já a vašimi lidskými touhami. Vyzbrojte se na jeho zvládání pořádnou dávkou aerobního cvičení.

Přečtěte si také