Denní horoskop RAKA na 16. 7. 2022

Rak 16. 7. 2022

Ve vzduchu by dnes mohlo být cítit napětí bez zřetelného důvodu. Členové rodiny se mohou zdát zaujatí problémy, které nedokážou definovat. Přirozeně byste se je mohli pokusit rozveselit, Raku, ale pravděpodobně to nebude fungovat. Nenechte se rozčílit, pokud nebudou reagovat. Není to jejich vinou. Obviňujte planety. Tento den je skvělý na to, abyste si zaběhali, zašli na kardio lekci nebo jinak odbourali stres.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může naznačovat, že jedna fáze vašeho současného vztahu se chýlí ke konci, ale bude to ve skutečně pozitivním smyslu. Mohlo by se stát, že se nyní rozhodnete učinit hlubší vzájemný závazek, a tak upevníte pouto mezi vámi tím, že si naplánujete jistější společnou budoucnost. Možná budete mít chuť své rozhodnutí oslavit.

Práce

Toužíte dnes začít něco nového, ale musíte být trpěliví. Nejprve musíte dokončit stávající úkoly a nedokončené práce. Tyto projekty jsou blíže dokončení, než si možná myslíte. Dokončete je dříve, než se pustíte do něčeho jiného.

Peníze

V tomto týdnu se ve vaší oblasti peněz a hodnot vše spojí. To může vysvětlovat, proč i když se vám naskýtají určité příležitosti, některé z nich vyžadují více práce nebo vzdělání, než na co máte v současné době čas. Nemějte obavy. Čeká vás období, kdy se budete muset zaměřit na politiku své práce. Vezměte šéfa na oběd.

Zdraví

Láska nám dává energii, abychom mohli projít životem. Pomáhá i láska k vlastnímu tělu. Pečujte o své tělo cvičením a zjistíte, že jste schopni být láskyplnější vůči ostatním. Lásku ke svému tělu si procvičujte pečlivým plánováním jídla na několik dní dopředu. Nadcházející jídla si promýšlejte tak, jako byste se svému tělu dvořili, aby se k vám připojilo a prožilo s vámi celoživotní šťastné dobrodružství  protože právě to vás čeká, a je jen na vás, zda je učiníte šťastným, nebo ne!

Přečtěte si také