Denní horoskop RAKA na 17. 5. 2023

Rak 17. 5. 2023

Dnes možná dosáhnete cíle, v nějž jste doufali už dlouho, Raci. Přátelé, rodina, a dokonce i vaše drahá polovička se kupodivu nemusí zdát tak šťastní, jak jste očekávali. Pravděpodobně v poslední době trpěli příliš mnoha frustracemi a váš úspěch jim to jen připomíná. Dejte jim nějaký čas, aby si vyřídili své vlastní záležitosti, a oni vám budou blahopřát. Jsou to jen lidé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie otevírá celou problematiku dávání a přijímání ve vztazích. Víte, že k někomu chováte velmi zvláštní city, ale je pro vás obtížné vyjádřit, co cítíte, protože se bojíte, že vás někdo zraní. Dnes je kolem vás příznivý vliv, a tak ho využijte k prolomení ledů a ukažte, že vám na někom záleží. Dostane se vám pozitivní odezvy.

Práce

Je pravděpodobné, že se dnes dostanete do sporu o to, jak by měla být určitá operace provedena. Není pochyb o tom, že v důsledku této hádky bude ohrožena vaše hrdost. Buďte v této oblasti opatrní. Nacházíte se na nebezpečném území. Nedělejte ze sebe hlupáka.

Peníze

Tento týden máte před sebou několik výzev. Přestože se budete cítit plní energie, abyste vše zvládli, můžete mít problémy na pracovišti nebo pokud jde o vaše větší kariérní cíle. Tato drobná komplikace je právě taková. Přesune se do minulosti téměř ihned, jakmile se stane. Vesmír vás nyní žádá, abyste byli bystří a soustředění.

Zdraví

Aspekt dne udržuje všechny ve střehu, v tomto období není snadné komunikovat. Pokud má něco propadnout v komunikaci, stane se tak pravděpodobně během tohoto tranzitu. V přátelských nebo pracovních vztazích (na rozdíl od blízkých vztahů mezi čtyřma očima) můžete narazit na něco znepokojivého. Zachovejte kurz a zaměřte se na sebe a svůj zdravotní režim. Pamatujte, že i to pomine.

Přečtěte si také