Denní horoskop RAKA na 17. 7. 2022

Rak 17. 7. 2022

Dnešek může být těžký, Raku. Zdá se vám, že nic nezapadá na své místo? Snažíte se být někým, kým nejste? Pokud se zdá, že věci nefungují, netlačte na pilu. Raději počkejte na dobu, kdy si budete jistější tím, kdo jste a kam směřujete. Mezitím si dejte čaj a odpočívejte. Uvolnění stresu vám může uvolnit energii pro další činnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes večer plánujete bezpečně pobývat v blízkosti jiných lidí, pak si díky energii dnešní nebeské konfigurace užijete spoustu zábavy. Pokud navíc doufáte, že upoutáte pozornost někoho s jiskřivým vtipem a stejně jiskrnýma očima, můžete tak učinit za předpokladu, že dokážete, že máte skutečně potrhlý a ztřeštěný smysl pro humor, kterým jste tak pověstní!

Práce

Tvrdá práce není vaší specialitou, ale dnes zjistíte, že je nutností. Máte rádi svou představu neustále šťastného člověka, který si může celý den hrát a přitom dosáhnout nemožného, ale dnes budete muset přiložit nos k dílu.

Peníze

V tomto týdnu se ve vašem domě peněz a hodnot vše spojí. To může vysvětlovat, proč i když se vám naskýtají určité příležitosti, některé z nich vyžadují více práce nebo vzdělání, než na co máte v současné době čas. Nemějte obavy. Čeká vás období, kdy se budete muset zaměřit na politiku své práce. Vezměte šéfa na oběd.

Zdraví

Tento týden máte tendenci vidět větší obraz než ten malý. Pokud to bude možné, budete se rádi stýkat s lidmi a bavit se, ale snažte se při honbě za úspěchem nepřeskakovat city. Ať už jsou vaše plány jakékoli, buďte důslední v dodržování každodenního pohybu, vyvážené stravy a hojného odpočinku a relaxace po celou dobu, i tu nejrušnější. Když budete mít pocit, že se vznášíte v éteru vzrušení, zhluboka dýchejte a uzemněte se.

Přečtěte si také