Denní horoskop RAKA na 18. 1. 2023

Rak 18. 1. 2023

Raci, pravděpodobně rádi zkoumáte nejniternější zákoutí své lidské povahy. Přesto se dnes možná budete muset chovat trochu racionálněji. V osobním životě můžete mít pocit, že jste byli poraženi ve své vlastní hře, což vás oslabilo. Proč toho nevyužít a nevzít svého partnera s sebou na jednu z cest do svého nitra?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vás nabádá k tomu, abyste nespěchali, nebo spěchali pomalu. V obou případech si nejste jisti, zda zlatá příležitost, která stojí přímo před vámi, je skutečně to, po čem toužíte, nebo ne. Každopádně může trvat déle než jednu či dvě schůzky, než to zjistíte. Nejlepší je brát to tak, jak to přichází, než se hned hnát do toho.

Práce

Proměna je možná v den, jako je ten dnešní. Energie je vhodná k tomu, abyste se pustili do řešení starých problémů. Řešení starých problémů starými prostředky již ale nebude fungovat. Úspěchu dosáhnete, když najdete nové řešení.

Peníze

Tento týden se možná budete vážněji než kdy jindy snažit urovnat svůj finanční život. Planety vám mohou pomoci uspořádat své záležitosti, lépe organizovat finanční výkaznictví a prostě si vytvořit lepší plán, jak každý měsíc více šetřit. Tento týden je kladen důraz na váš sektor vztahů. Nemůžete zvládnout všechno sami. Někdy se vyplatí poradit se s odborníkem v dané oblasti.

Zdraví

S dnešními pohyby planet je čas podívat se na to, jaké potraviny pravidelně jíte a jak to ovlivňuje vaše emoce. Jak se cítíte, když se chystáte do postele a když se ráno chystáte do práce? Cítíte se silní a pružní, klidní a uvolnění? Jídlo má obrovský vliv na to, jak zpracováváme své emoce. Začněte si dávat větší pozor, možná je čas přehodnotit některé své návyky, jako je jídlo při sledování obzvlášť rozrušujících zpráv nebo jídlo u pracovního stolu, protože máte pocit, že si nemůžete dovolit čas potřebný na pořádnou přestávku na oběd.

Přečtěte si také