Denní horoskop RAKA na 18. 2. 2023

Rak 18. 2. 2023

Společenská událost by vás mohla dostat do kontaktu s někým, kdo v sobě nosí spoustu hořkosti a hněvu, Raku. Pravděpodobně to pro vás nebude příliš příjemné, protože tato osoba by vás mohla považovat za dokonalého posluchače všech svých problémů. Neciťte se jako v pasti. Buďte zdvořilí, ale co nejdříve se omluvte. Jsou zde přítomni jiní přátelé, jejichž společnost si užijete mnohem více.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že máte šanci vyjádřit svou vášeň. Prostředky, které si k tomu zvolíte, jsou zcela na vás, protože máte k dispozici celou řadu médií, od milostného dopisu až po krásně napsanou poezii. Váš milostný zájem však může dát přednost výrazně osobnímu přístupu, což znamená, že k předání zprávy použijete svůj vlastní líbezný hlas.

Práce

Integrujte myšlenky, které obvykle opomíjíte. Místo toho, abyste bezostyšně odmítali koncepty, které jsou vám cizí, je nyní čas je kreativně začlenit do svého pracovního režimu. Úspěch je váš, když otevřete dveře dalším možnostem.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak toho dosáhnout, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává příležitost projevit svou hravost s ostatními. Užijte si tento tranzit tím, že zvýšíte množství pohybu  nezapomeňte, že zvýšená energie pochází ze zvýšeného pohybu. Tento tranzit může mít také dlouhodobé účinky na vaše blízké vztahy. Ukažte lidem svou vřelou a hravou stránku, projevte svou náklonnost a otevřete se přijímání náklonnosti od druhých. Pijte hodně vody, abyste si udrželi přítomnost a mohli se cítit naplno.

Přečtěte si také