Denní horoskop RAKA na 19. 4. 2023

Rak 19. 4. 2023

Domov může být dnes večer osamělé místo, Raku. Ostatní členové vaší domácnosti mohou být mimo domov nebo mimo město. Možná se nebudete cítit na žádné povyražení, takže se pravděpodobně rozhodnete zůstat doma a číst si nebo se dívat na televizi. Vaše přirozená společenskost by však mohla způsobit, že se budete cítit opuštění. Zavolejte příteli a chvíli si popovídejte. Díky tomu se budete cítit více sami sebou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Při současné astrální konfiguraci byste mohli být v pokušení ztratit klid. Možná se budete snažit co nejdéle udržet oheň na uzdě a skrývat své pocity, ale dříve či později bude muset něco ustoupit. To může mít nakonec pozitivní výsledek, zejména pokud jste s milovanou osobou nekomunikovali správně. Vyčistí to vzduch, takže se oba můžete znovu usmívat.

Práce

Zrušit stávající projekt a začít úplně od začátku se může zdát jako dobrý nápad, ale není tomu tak. Vytrvejte. Začíná nový trend, který bude pokračovat po následující dva měsíce, a vy zjistíte, že neúspěšný projekt můžete změnit v úspěšný.

Peníze

Tento týden máte výhodu pochybností díky vlivům ve své oblasti politiky a skupin. Sen, který vám leží na srdci, má šanci se rozvinout, protože vaše sociální sítě vás spojují s lidmi, které potřebujete znát. Možná budete muset věnovat více pozornosti svému sektoru zábavy, romantiky a dětí. Přeneste tuto radostnou energii do své práce.

Zdraví

Jasmínový olej by měl být tento měsíc na vašem nákupním seznamu. Jasmín je duchovně léčivý a v bylinářství je spojován s měsícem. Dejte si několik kapek do koupele nebo do svého oblíbeného (nevonícího) tělového mléka. Často se má za to, že vůně přitahuje lásku, ale také navozuje hluboký, relaxační spánek, který může léčit příznaky stresu. V minulosti jasmín používaly porodní asistentky, aby pomohly ženám uvolnit tělo během porodu. Kapka nebo dvě na polštář vám zajistí příjemný noční odpočinek.

Přečtěte si také