Denní horoskop RAKA na 19. 7. 2022

Rak 19. 7. 2022

Dnešní den pro vás může být obtížný, Raku. Instinktivně budete chtít ze situace uniknout a prozkoumat své obzory, ale něco vás bude brzdit. Postarejte se o účty na svém stole a vyřešte nepořádek v ložnici. Vyčištění fyzického prostoru kolem vás pomůže vyčistit duševní prostor ve vaší hlavě. Brzy budete volní.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V okolí panuje vřelá a pozitivní atmosféra, která je ideální pro zlepšení současného stavu vašeho milostného života. Planetární energie vám umožní seznámit se s určitou osobou a udělat na ni docela příjemný dojem. I když se možná do dnešního večera nezapletete do vášnivého vztahu, určitě se vám podaří velmi prospěšný začátek. Věci jdou nahoru!

Práce

Štěstí vám dnes není nakloněno, a tak nepodstupujte žádné velké riziko. Pokud tak učiníte, pravděpodobně vám to přeroste přes hlavu. Raději zvolte konzervativnější cestu a držte se toho, co znáte. Spekulativní sázky se vám pravděpodobně nevyplatí.

Peníze

Tento týden se týká aktivity v oblasti peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Vždy si hlídejte, co jíte, abyste se cítili co nejlépe za všech okolností, a zvláště pak ve stresových situacích. Všichni máme tendenci se rozptylovat, když si povídáme nebo se díváme na televizi  sotva si všimneme, co vkládáme do úst! Existují způsoby, jak tyto situace zvládnout, a většina z nich zahrnuje jen trochu předvídavosti. Například za každý požitý alkoholický nápoj vypijte jednu sklenici vody (nejlépe bez ledu).

Přečtěte si také