Denní horoskop RAKA na 2. 2. 2023

Rak 2. 2. 2023

Pohráváte si s myšlenkou na rekonstrukci svého domu, Raku? Pokud ano, možná vás napadne několik solidních nápadů, i když se mezi nimi budete těžko rozhodovat. Někdy vám sestavení seznamu pomůže propracovat detaily každého z nich a rozeznat, který je v tuto chvíli nejproveditelnější. Prohlédněte si časopisy o bytových dekoracích a katalogy nábytku. Napište si, co vás oslovuje. Určitě se pro něco rozhodnete. To je ale zábava!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás může přimět k větší opatrnosti při vytváření plánů do budoucna týkajících se vás a vašeho partnera (současného nebo budoucího). V určitých otázkách, které se dnes mohou vyostřit, se cítíte poměrně silně, když se na ně podíváte ve světle toho, co má přijít. Právě teď není vhodná doba na to, abyste se do něčeho hrnuli. Bylo by lepší si sednout a promluvit si.

Práce

Komunikace s ostatními bude jasná a stručná. Budete schopni vyjádřit svůj názor bez většího úsilí. Pište zprávy, telefonujte a posílejte e-maily. Každý druh komunikace je pro vás vysoce výhodný.

Peníze

Tento týden vás čeká několik rozhodnutí týkajících se peněz. Ačkoli jste obvykle docela bystří, pokud jde o peníze, aspekty vás mohou nějakým způsobem zmást nebo zaslepit. Před investováním si zkontrolujte čísla, stejně jako byste si měli zkontrolovat své vlastní výpočty (zejména při vyrovnávání šekové knížky). Něco vám teď nesedí, ačkoli aspekty zajišťují, že jste přinejmenším uzemnění a stabilní.

Zdraví

Díky dnešní nebeské atmosféře budete muset vybalancovat svůj citový život, abyste mohli fungovat i v jiných oblastech svého života. V první řadě se musíte uvolnit. Zhluboka dýchejte a nechte na sebe působit léčivou energii, která je vlastní cílevědomému dýchání. Pak se podívejte, co potenciálně ohrožuje váš celkový pocit pohody. Už jen to, že si najdete čas na to, abyste si všimli svých pocitů, často umožní, aby se nad vámi usadila rovnováha.

Přečtěte si také