Denní horoskop RAKA na 2. 3. 2023

Rak 2. 3. 2023

Mohl by se objevit potenciální nový milostný partner, Raci, možná někdo ze vzdáleného státu nebo z oboru, jako je právo nebo vzdělávání. S touto osobou byste mohli mít mnoho společných zájmů. Mohlo by dojít k zajímavým diskusím. Zda se rozhodnete tuto přitažlivost realizovat, záleží na vaší situaci, ale i tak si dnes můžete užívat společnosti této osoby. A zítra kdo ví?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární aspekt pro vás může znamenat začátek velmi vzrušujícího období, kdy se zdá, že nový vztah skutečně splní sliby, které s ním přišly. Chystáte se překročit nový práh, který změní vaše přesvědčení a pohled na věc a také okolnosti, v nichž se nacházíte. Život už možná nikdy nebude stejný jako dřív.

Práce

Vytáhněte fakta, která jste v poslední době shromažďovali a ukládali. Je nutné, abyste svůj případ někomu důležitému dokázali. Váš arzenál informací se náhle stává mnohem cennějším. Nebojte se ho využít ve svůj prospěch.

Peníze

Čeká vás období transformace. Ve vašem sektoru kariéry a autorit se toho nyní tolik mění, že vám možná nezbude mnoho času pro sebe. Prosazujte své potřeby při vyjednávání o platu i v každodenních pracovních záležitostech. Nyní stoupáte v hodnosti a možná zjistíte, že dodatečné břemeno zodpovědnosti je někdy slyšet. Měníte se však k lepšímu.

Zdraví

Někdy opravdu necítíte stres z omezení tak jako ostatní znamení. Ve skutečnosti se často snažíte a daří se vám i v náročných podmínkách. Vzhledem k tomu, že se dnes utkají nebeská tělesa, neměli byste mít problém utáhnout si opasek a držet se při zemi. Je vhodná doba k tomu, abyste udělali pokrok ve své dietě nebo cvičebním režimu. Pokud máte v úmyslu si něco přečíst, dnes je ta správná noc.

Přečtěte si také