Denní horoskop RAKA na 2. 4. 2023

Rak 2. 4. 2023

Vaše tvrdá práce se konečně vyplácí, Raci. Telefonát vám přinese dobré zprávy. Měli byste být naplněni novým pocitem optimismu, nadšení a naděje. Práce vám bude spíš přinášet radost než vás trápit, protože se máte na co těšit. Změny jsou pro vás rozhodně ve větru, takže buďte připraveni téměř na všechno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uspořádání planet může naznačovat, že už nemůžete dál předstírat, že nic necítíte, když vás ve skutečnosti polije studený pot pokaždé, když se k němu přiblížíte na určitou vzdálenost. Dokonce i vy, mistryně přetvářky a zlehčování, můžete být nucena prozradit hru, protože už prostě nedokážete déle zadržovat své nadšení. Proč jste se tak dlouho drželi zpátky?

Práce

Může být těžké vypnout mysl a přepnout se do relaxačního režimu. Pozitivnímu přechodu napomůže, když se zapojíte do her, které zaměstnají vaši mysl. Pokud dnes musíte být v práci, zkuste o práci přemýšlet jako o hře, nikoli jako o povinnosti.

Peníze

Ve vašem pracovním životě se toho děje tolik, že se možná budete muset chránit před tím, abyste se stali zahlcenými. Přesto se vám naskýtají možnosti, jak si vybudovat vlastní malé impérium. Váš vliv se rozšiřuje v rámci skupin, a proto se ujistěte, že vaše poselství je vybroušené a připravené. Peníze následují, když jste věrní tomu, kdo jste a co chcete říct.

Zdraví

Někdy se chováte docela uzavřeně a máte dvojí povahu, která lidi občas vyvede z míry. Někdy dokonce i vás. Máte takové základní potřeby, ale přesto se občas cítíte nevysvětlitelně osamělí. Chcete-li se naladit na tyto potřeby, které nejsou tak uzemněné, zkuste se zapojit do nějakého druhu vodní terapie. Začněte tím, že si uděláte z vany svou svatyni. To znamená speciální mýdla, pěkné ručníky, zábavné hračky do koupele a nějakou dobrou četbu. Dobrou praktikou je také plavání, parní lázeň a sauna.

Přečtěte si také