Denní horoskop RAKA na 2. 5. 2022

Rak 2. 5. 2022

Dnes neposlouchej pomluvy, Raku. Jakékoli pomluvy, které se šíří, jsou pravděpodobně založeny na falešných domněnkách a jsou zcela mimo realitu. Přesto je někdo, kdo rád mluví, velmi přesvědčivý! Vše, co uslyšíte a co si nemůžete okamžitě ověřit, berte s rezervou, ne-li s celým šejkrem. Rozhodně se děje něco divného. Vyhněte se tomu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se chystáte na rande, připravte se na neočekávané situace, které vás čekají při současném uspořádání planet. Ať už jste si o svém potenciálním milostném zájmu mysleli cokoli, pravděpodobně zjistíte, že se vám to příliš nepovedlo. Budete tak zaskočeni, že nebudete mít šanci hrát žádné hry. Budete muset jen žasnout nad jejich genialitou a drzostí.

Práce

Vaše schopnost soustředění bude poměrně silná, takže ji využijte ve svůj prospěch. Zjistíte, že se na daný projekt dokážete soustředit po dlouhou dobu. Pokud vydržíte u všeho, na čem pracujete, pravděpodobně dosáhnete významných objevů.

Peníze

Aktivita ve vašem domě dědictví a dluhů v tomto týdnu ukazuje, že je možné, že se nyní ocitnete na straně příjemce jednoho nebo druhého. Jedno samozřejmě nemůžete ovlivnit. Pokud však zjistíte, že potřebujete vložit více energie do plánu splácení dluhů, vesmír vám může pomoci získat v této oblasti větší zodpovědnost. Usmívejte se. Je to stále lepší a lepší.

Zdraví

Pokračujme v naplňování koupelnové skříňky důležitými nástroji v misi hluboké relaxace! Máte doma lahvičku levandulového esenciálního oleje? Ten je jedním z oblíbených olejů masérů a aromaterapeutů po celém světě. levandule zklidňuje pokožku a po vdechnutí zklidňuje mysl. Esenciální oleje snadno seženete v obchodech se zdravou výživou. Na noc si dejte tři nebo čtyři kapky do horké koupele. Případně si dejte jednu kapku na polštář a očekávejte jeden z nejlepších spánků vůbec!

Přečtěte si také