Denní horoskop RAKA na 20. 2. 2023

Rak 20. 2. 2023

Ačkoli se váš partner může v této době cítit velmi smyslně, vy, Raci, možná nebudete mít chuť na vášnivé chování. Máte za sebou několik stresujících dní a sotva se hýbete, takže vaše reakce na sexuální návrhy bude přinejlepším vlažná. Vaše náklonnost se rozhodně nezmenšila, ale partner by si vaše chování mohl vykládat tímto způsobem. Ať už se rozhodnete udělat cokoli, ujistěte se, že váš přítel přesně ví, jak se cítíte a proč se tak cítíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vám milostný zájem, který vás zdánlivě dusí, zabránil udělat to, co dnes potřebujete. Dnešní planetární konjunkce znamená, že musíte převzít iniciativu a začít jim dávat najevo, že sice oceňujete jejich podporu, ale že příliš mnoho z nich ve skutečnosti omezuje váš styl a brání vám projevit svou skutečnou nespoutanou povahu.

Práce

Vaše nápady jsou velmi aktuální, a proto neváhejte a co nejdříve je sdělte ostatním. Elektronické prostředky jsou pro šíření informací klíčové. Rozesílejte e-maily a rychlé zprávy. Odpovědi se vám budou vracet rychle jako blesk. Pokrok je na světě.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak toho dosáhnout, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Je pro vás snazší říkat ano než ne. Jste zodpovědní za to, co si do života přinesete, a následky jsou velmi reálné. Stejně tak jsme zodpovědní vůči svému tělu. To, co sníme, nám zůstane. To, co do svého těla vpustíte, budete pociťovat mnohem déle, než je doba, po kterou to přijímáte. Věnujte tomuto procesu zvláštní pozornost a naučte se, jaké výhody přináší říkat ne.

Přečtěte si také