Denní horoskop RAKA na 20. 4. 2022

Rak 20. 4. 2022

Možná se spojíte s mluvčím, který bude ochoten potvrdit vaši upřímnost a dobrou povahu, Raku. Tato osoba se ráda postaví do čela a zatroubí za vás. Zasloužili jste si místo v záři reflektorů, takže se nestahujte do pozadí, když se ozve vaše jméno. Laskavě přijměte pochvalu, které se vám dostává, zasloužíte si ji. Dále se naučte troubit na svůj vlastní roh.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás může nabádat k tomu, abyste své hlubší myšlenky a pocity skrývali za neproniknutelnou bariérou. Mohli byste se dostat do velmi introspektivní nálady, což komunikaci mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) nepomůže. Pokud se z ní však dokážete vymanit a pronést pár slov, snažte se, aby byla co nejpozitivnější a nejoptimističtější. Neshazujte na kolena ani svůj milostný zájem!

Práce

Dokážete pochopit věci tak, jak to nikdo jiný nedokáže. Dobře si uvědomujete dynamiku mezi lidmi i uvnitř na pracovišti. To může být užitečné, ale pouze za předpokladu, že nedovolíte, aby se jejich drama stalo vaším dramatem. Udržujte si odstup.

Peníze

Tento týden máte výhodu pochybností díky vlivům ve vaší oblasti politiky a skupin. Sen, který vám leží na srdci, má šanci se rozvinout, protože vaše sociální sítě vás spojují s lidmi, které potřebujete znát. Možná budete muset věnovat více pozornosti zábavě, romantice a dětem. Přeneste tuto radostnou energii do své práce.

Zdraví

Dokážete ze složité situace vytěžit maximum, a tak vám často uniká, jak moc jste ochotni pracovat na pozitivním přístupu. Někdy však může být užitečné všimnout si, co se vám na dané situaci nelíbí. Dovolte si někdy pocítit zklamání. Ne vždy je na vás, abyste z toho vytěžili co nejvíc. Cvičte se v tom, abyste si svůj pozitivní přístup a sílu vůle šetřili pro situace, které si to skutečně zaslouží.

Přečtěte si také