Denní horoskop RAKA na 20. 5. 2022

Rak 20. 5. 2022

Před několika dny jste možná zažili silný pocit spojení. Blízcí lidé vám otevřeli svá srdce a vyjádřili své naděje do budoucna. Dnes pravděpodobně pocítíte, že se ve vás rodí nové ambice, Raku, které mohly být iniciovány dřívějšími zkušenostmi. Aspekty dne vás jistě budou inspirovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní astrální energií můžete být v pokušení zůstat v posteli s peřinou přetaženou přes hlavu. Pokud se vám zdá, že vás milovaná osoba ignoruje, a vy nechápete proč, pak vaší nejpřirozenější reakcí bude stáhnout se do ublíženého ticha. Nemusí to tak ale být; užitečnější by bylo mluvit, i když je to pro vás obtížné, a upřímně vyjádřit, co cítíte.

Práce

Jste na pokraji významného pokroku v kariéře. Nepokazte si tuto skvělou příležitost tím, že se unáhlíte. Ještě není vše připraveno. Buďte trpěliví. Dnes je vhodná doba k zamyšlení se nad minulostí a dělání si mentálních poznámek.

Peníze

Tento týden máte před sebou několik výzev. Přestože se budete cítit plní energie, abyste vše zvládli, můžete mít nějaké problémy na pracovišti nebo pokud jde o vaše větší kariérní cíle. Vesmír vás nyní žádá, abyste byli bystří a soustředění.

Zdraví

Vaše osobní kvalita se díky dnešnímu tranzitu pozvedne do nových výšin. Může zvýšit vaši vitalitu a zároveň snížit vaši potenciální intenzitu. Tento týden je vhodný k dokončení úkolů a ke komunikaci s ostatními o vašich očekáváních, ať už zklamaných, nebo splněných. Chovejte se ke svému tělu s úctou – odpočívejte, zdravě se stravujte, cvičte  a možná zjistíte, že odměnou vám nebude nic jiného než sexualita! Ano, dělejte, co máte, a očekávejte, že vám tento týden někdo řekne, že jste přitažliví.

Přečtěte si také