Denní horoskop RAKA na 21. 3. 2023

Rak 21. 3. 2023

Poněkud znepokojivá komunikace by mohla způsobit, že se budete zabývat negativními stránkami všeho, co se dozvíte, Raku. Nespadněte do této pasti. Pozitivní stránky se s postupujícím dnem stanou zřetelnějšími. Možná se rozhodnete pořídit si nějaké nové vybavení, které zlepší vaši komunikaci, třeba telefon nebo počítač. Snažte se ale nestrávit příliš mnoho dne tím, že se s ním budete učit zacházet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás nezajímá, jaká je pravděpodobnost, jak velký je to hazard, nebo dokonce myšlenka na prohru. Dnes vás zajímá pouze honba za výhrou. Jste ochotni udělat cokoli, abyste získali osobu svých snů, která se o vás zajímá stejně jako vy o ni – i kdyby to znamenalo udělat nebo říct cokoli pobuřujícího.

Práce

Vaše myšlení je jasné a logické, což vám pomáhá vyřešit obtížné otázky, se kterými se potýkáte. Klíčem k úspěchu je nedovolit svému egu, aby se postavilo do cesty vaší skutečné cestě. Dělejte rozhodnutí, která podporují vaši skutečnou vnitřní duši, ne vaše ego.

Peníze

Možná budete v pokušení vyprávět svůj příběh více než jedním způsobem. Možná zjistíte, že váš stůl je zahlcený zprávami od jiných lidí, kteří hledají práci, chtějí přispět do svých organizací nebo jen chtějí dohnat resty. Máte však také zasněnou náladu a snadno byste mohli vymyslet úžasnou zápletku pro román. Vaše kreativita pracuje na plné obrátky.

Zdraví

Ostatní mohou říkat, že děláte z ničeho velkou vědu, ale uvnitř cítíte úzkost. Nevšímejte si jich a svou úzkost neignorujte. Vytvořte si zvyk dělat věci, které uvolňují napětí a uklidňují vaši úzkost. Naplánujte si čas, kdy se budete nějakým způsobem hýčkat, a dodržujte ho: je to ale preventivní opatření, ne lék na příznaky!

Přečtěte si také