Denní horoskop RAKA na 21. 5. 2022

Rak 21. 5. 2022

Vaše ohnivá vůle vám může pomoci přenést hory, Raku. Ale to už víte. V kombinaci s vaším pověstným optimismem je to mocný nástroj, bez kterého se prostě neobejdete. Dnes budete sklízet plody své tvrdé práce za poslední měsíc, a to ve všech aspektech svého života. Oheň, který ve vás hoří a dodává vám neuvěřitelné odhodlání, má své hranice. Nezneužívejte ho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní astrální energií můžete cítit určitou potřebu udržet své pocity pod kontrolou. Pokud cítíte, že jste svému poslednímu milostnému zájmu prozradili příliš mnoho tajemství, možná se budete chtít na chvíli držet zpátky a hrát si na nedobytné. Máte pocit, že jste jim to příliš usnadnili, a nyní toho litujete.

Práce

Vaše touha je silná a lidé kolem vás vás povzbuzují. Jste připraveni udělat další krok a nebojíte se ukázat zbytku světa. V tomto typu sebevědomého postoje je velká síla. Přijměte ho.

Peníze

Tento týden máte před sebou několik výzev. Přestože se budete cítit plní energie, abyste vše zvládli, můžete mít nějaké problémy na pracovišti nebo pokud jde o vaše větší kariérní cíle. Vesmír vás nyní žádá, abyste byli bystří a soustředění.

Zdraví

Příznivý tranzit vám dnes usnadňuje práci. Ve vzduchu je cítit příjemný pocit štěstí. Abyste si pomohli správně rozehrát karty, pijte hodně vody a přeneste část této očistné energie dolů do jater. Ve vašem zdraví se skrývá víc, než se na první pohled zdá! Pokračujte tento týden v proplachování svého organismu a cvičte, jak jen můžete. Uvědomte si, že ze svého systému uvolňujete toxiny. Je to mocný čin  buďte na něj hrdí!

Přečtěte si také